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Welcome to the genealogical Schleusener-website This website was set up in memory of Karl Ferdinand Paul Schleusener (1890-1952) and all Schleusener born before 1900.
Ludwig Berthold Schleusener (1834-1905) Karl Ferdinand Paul Schleusener (1890-1952)
Data base: Publications
Die Datenbank enthält gegenwärtig Informationen über 437 verschiedene Publikationen
(Autor: Schleusener)
Art der Publikation: B Buch, C Contribution, D Dissertation, J Zeitschrift, L Vortrag, P Proceeding, S Lehrbrief/-script.
Art Autoren Titel
Verlag bzw. Zeitschrift
Jahrg.(Jahr) Heft, Seite
JSielaff, H. und H. SchleusenerVosdeijstvie na katschestvo mjasa putem samorashivanija
Mjaso i Moloko, ISSN 0944-1646
21(2012) 01-02, 29-33
JSielaff, H. und H. SchleusenerO technologii kolbasnovo proizvodstva
Mjaso i Moloko, ISSN 0944-1646
21(2012) 01-02, 16-18
JSchleusener, H. u. H. SielaffPathogene Keime: Feinde des Menschen
Threat to Mankind: Pathogens
Ftec, ISSN 0176-9502 Special Issue of FT
28(2012) 01, 54-59
Link
JSchleusener, H. u. H. SielaffGefährliche Zusätze?
Dangerous Additives? - Non-Original Substances
Fleischerei Technik, ISSN 0176-9502
28(2012) 01, 14-17
Link
JH. Sielaff u. Schleusener, H. Zur Technologie der Wurstherstellung
On the technology of sausage production
Fleischerei Technik, ISSN 0176-9502
27(2011) 06, 20-23
Link
JSielaff, H. und H. SchleusenerSachgemäßes Gefrieren
Impacts of Freezing on the Quality of Meat
Ftec, ISSN 0176-9502
27(2011) 04, 32-39
JSchleusener, H. u. H. SielaffTierschutz beim Schlachten
Animal welfare and slaughtering
Fleischerei Technik, ISSN 0176-9502
27(2011) 02, 26-29
Link
JSchleusener, H. u. H. SielaffFleischzusammensetzung&Konsum, Teil 2
Meat: composition and consumption, part 2
Fleischerei Technik, ISSN 0176-9502
27(2011) 02, 8-11
Link
JSielaff, H. und H. SchleusenerGewürze: Zusatz mit Nutzen
Herbs and spices: additives with benefits
Fleischerei Technik, ISSN 0176-9502
27(2011) 01, 22-25
Link
JSielaff, H. und H. SchleusenerFleischerzeugung - Qualität und Nährwert
Meat-production - Quality and nutritional value
Fleischerei Technik, ISSN 0176-9502
26(2010) 06, 8-12
Link
JSielaff, H., H. Schleusener und A. MüllerFleischzusammensetzung & Konsum
Download bei: http://amcom.site11.com/docfiles/Artikel_FT_2-2010.pdf
Fleischerei Technik, ISSN 0176-9502
26(2010) 02, 10-16
JSielaff, H. und H. SchleusenerPischtschewyje dodavki dlja proizvodstva syrokoptschenych kolbas
Mjaso i Moloko, ISSN 0944-1646
18(2010) 01-02, 34-36
JSielaff, H. and H. Schleusener Gentechnik in der Lebensmittelproduktion
Food Production and Genetic Engineering
Ftec, ISSN 0176-9502 Special Issue of FT
26(2010) , 8-13
JSielaff, H. and H. Schleusener Parameter der Rohwurstherstellung (2)
Parameters of raw sausage production
Fleischerei Technik, ISSN 0176-9502
25(2009) 06, 28-31
JSielaff, H. and H. Schleusener Historisches rund um Fleisch und Wurst
Historical to do with meat and sausages
Fleischerei Technik, ISSN 0176-9502
25(2009) 06, 10-13
JSielaff, H. and H. Schleusener Reinigung und Desinfektion
Cleaning & desinfecting
Fleischerei Technik, ISSN 0176-9502
25(2009) 05, 24-27
JH. Schleusener and H. SielaffSicherheit bei der Konservenherstellung
Safety in the manufacture of preserved food
Fleischerei Technik, ISSN 0176-9502
25(2009) 04, 30-32
JH. Schleusener and H. SielaffRFID in der Fleischwirtschaft
RFID in the Meat Industry
Fleischerei Technik, ISSN 0176-9502
25(2009) 03, 38-41
JSielaff, H. und H. SchleusenerKonzervirovanie
Mjaso i Moloko, ISSN 0944-1646
17(2009) 03, 18-20
JSielaff, H. and H. Schleusener Zusatzstoffe für das Herstellen von Rohwurst
Additives for the raw sausage
Fleischerei Technik, ISSN 0176-9502
25(2009) 02, 12-14
JH. Schleusener und Sielaff, H.Parameter der Rohwurstherstellung
Parameters of raw sausage production
Fleischerei Technik, ISSN 0176-9502
25(2009) 01, 12-14
BGejza M. Timčák, Heinz Schleusener and Jana JablonskáWetis – a Web based tourist information system for East Slovakia.
In: Acta Montanistica Slovaca 14(2009) Vol. 3
Download bei: http://actamont.tuke.sk/pdf/2009/n3/1timcak.pdf
ISSN 1335-1788
Kosice (2009) , 205-212
C Timcak, G.M., H.P. Schleusener and J. Jablonska The Web2Environment As a Platform for Making Natural and Cultural Values Accessible to Potential and Actual Clients. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, IV. évfolyam 1. szám 2009
Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar. Ökonómia és Vidékfejlesztési Intézet. ISSN: 1788-7593
Szeged (2009) , 155-164
CNagy, Elemérne, H. Schleusener and H. SielaffLagern und Transportieren von Fleisch. In: Jelenkori társadalmi és gazdasági folyamatok, IV. évfolyam 1. szám 2009
Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar. Ökonómia és Vidékfejlesztési Intézet. ISSN: 1788-7593
Szeged (2009) , 139-143
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JSielaff, H. and H. Schleusener Genetic Engineering - A Blessing or a Curse?
Gentechnik - Fluch oder Segen?
Ftec, ISSN 0176-9502
Special Issue of FT
25.(2009) , 26-30
J H. Schleusener und Sielaff, H.Verfahren der Konservierung
Preservation Procedures
Fleischerei Technik, ISSN 0176-9502
24(2008) 11-12, 20-24
JH. Schleusener und Sielaff, H.Betriebshygiene
Industrial Hygiene
Fleischerei Technik, ISSN 0176-9502
24(2008) 09-10, 22-25

JSielaff, H. und H. SchleusenerMikrobiologische Kriterien für Lebensmittel
Microbiological criterias for the foodstuff
Fleischerei Technik, ISSN 0176-9502
24(2008) 07-08, 22-24

JSielaff, H. und H. SchleusenerLagern und Transportieren von Fleisch
Storage and transportation of meat
Fleischerei Technik, ISSN 0176-9502
24(2008) 05-06, 38-41

JSielaff, H. und H. SchleusenerEmissionen weiter vermeiden
Zusammensetzung und Wirkung des Räucherrauches und Umweltschutz beim Räuchern
Fleischwirtschaft, ISSN 0015-363X
88(2008) 04, 57-62

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