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Data base: Publications | |||||
Die Datenbank enthält gegenwärtig Informationen über 437 verschiedene Publikationen (Autor: Schleusener) | |||||
Art der Publikation: B Buch, C Contribution, D Dissertation, J Zeitschrift, L Vortrag, P Proceeding, S Lehrbrief/-script. | |||||
Art | Autoren | Titel Verlag bzw. Zeitschrift Jahrg.(Jahr) Heft, Seite | |||
PL | Gocek, P., Hartmann, M., Schleusener, H. and Gejza Timcák | Webportal using Web 2.0 Technology for the Spis Region Proceedings of "GeoTour 06", 5th International Conference on Perspectives of rural tourism in the New Europe TU Kosive, BERG Faculty Kosice (2006) , 48-54 | |||
LP | Gocek, P., Hartmann, M. and H. Schleusener | Modern Technologies in client-server Architecture for Geo-Based Webportals -
represented by examples for Companies in Food Technology and Food Industry
Proceedings of 7th International Conference on Food Science, April 2006 University of Szeged, ISBN 963 482 676 8 Szeged (2006) | |||
J | Sielaff, H. und H. Schleusener | Veränderungen des Fleisches nach dem Schlachten (Changes to meat following slaughtering) Fleischerei Technik, ISSN 0176-9502 21(2005) 11-12, 12-16 | |||
J | Haack, E., H. Sielaff and H. Schleusener | The basics of slicing and cutting (Grundlagen des Schneidens und Zerkleinerns) Fleischerei Technik, ISSN 0176-9502 21(2005) 09-10, 42-44 | |||
J | Pipek, Petr, Heinz Schleusener, Frantisek Pudil und Jarmila Jeleniková | Bewertung des Wasserbindevermögens mittels Videoimageanalyse Fleischwirtschaft, ISSN 0015-363X 85(2005) 06, 101-103 Link | |||
J | Schleusener, H. u. H. Sielaff | Fleischproduktion und Konsumenten (Meat production and consumers) Fleischerei Technik, ISSN 0176-9502 21(2005) 05-06, 26-29 | |||
J | Sielaff, H. und H. Schleusener | Chemisch-physikalische Vorgänge bei Zerkleinerungs- und Mischprozessen (Chemico-physical processes during chopping and mixing processes) Fleischerei Technik, ISSN 0176-9502 21(2005) 03-04, 22-27 | |||
J | Schleusener, H. u. H. Sielaff | Chemical and physical processes during pickling Fleischerei Technik, ISSN 0176-9502 21(2005) 07-08, 12-15 | |||
J | Sielaff, H. und H. Schleusener | Einwirken von Kühl- und Gefriertemperaturen auf Fleisch (The effects of refrigeration and freezing temperatures on meat) Fleischerei Technik 21(2005) 01-02, 34-39 | |||
LP | Hartmann, M., U. Lieberum, Th. Plewka, P. Sauer, J. Schweikart, J.-J. Yossa Noubikou a. H. Schleusener | Developement of Geo-Based Interactive Web Portals for Joint-Ventures - Problems and Challanges Debreceni Egyetem (University of Debrecen, Hungary), ISBN 963 472 909 6 Debrecen (2005) | |||
P | Schleusener, H. P., G. M. Timcak u. Th. Plewka | New Design in Presenting Region Spis.
Proceedings of GEOTOUR 2004 C-Press, Kosice, Slovakia. ISBN 80-969337-3-6 Kosice (2005) , p. 137-140 | |||
J | Sielaff, H. and H. Schleusener | Equipment used by the meat industry - mixers Fleischerei Technik 20(2004) 04, 16-23 | |||
J | Sielaff, H. i. H. Schleusener | Nabivka, klipcacija i obolotschki Mjaso i Moloko, ISSN 0944-1646 13(2004) 04, 14-16 | |||
J | Sielaff, H. i. H. Schleusener | Vosdjejstvie choloda Mjaso i Moloko, ISSN 0944-1646 13(2004) 03, 8-10 | |||
J | Schleusener, H. u. H. Sielaff | The effect of refrigerating on microorganisms and meat ingredients Fleischerei Technik 20(2004) 03, 10-14 | |||
J | Sielaff, H. and H. Schleusener | Equipment for stuffing, portioning and sealing Fleischerei Technik 20(2004) 09-10, 32-40 | |||
J | Haack, E., H. Sielaff and H. Schleusener | Equipment for the meat industry - mincers and cutters Fleischerei Technik 20(2004) 07-08, 24 | |||
J | Schleusener, H. u. H. Sielaff | Die Bewerbung im Netz GVonline 2/Juni 2004, S. 16-17, webhotel 2/Juni_2004, S. 16-17, SnackWeb 2/Juni 2004, S. 16-17. F&TnetGuide 2/Mai 2004, S. 16-17. (2004) | |||
J | Schleusener, H. u. H. Sielaff | Der Job per Mausklick F&TnetGuide 1/März 2004, S. 16-18, webhotel 1/März 2004, S. 16-18, GVonline 1/März 2004, S. 16-18, SnackWeb 1/März 2004, S. 16-18. (2004) | |||
L | Schleusener, H., G. Timcak u. Th. Plewka | New Design for Presenting Region Spis TU Kosice. Intern. Conf. "GEOTOUR '04", Herlany Oct 21-22, (2004) | |||
P | Schleusener, H. | Economic Analyses of the Reusable Properties of Animal Slaughter By-Products 6th. International Conference on Food Science. University of Szeged, May 20-21, 2004. ISBN 963 482 676 (2004) | |||
J | Sielaff, H. u. H. Schleusener | Hygieneanforderungen in der Fleischbranche Fleischerei Technik 19(2003) 11-12, 11-12 | |||
J | Schleusener, H. u. H. Sielaff | Die Fleischbranche im Netz F&TnetGuide (2003) 04, 11-14 | |||
J | Schleusener, H. u. Sielaff, H. | Gentechnik - Moderne Methoden in der Futter- und Lebensmittelproduktion F&TnetGuide (2003) 02, 11-14 | |||
J | Sielaff, H. i. H. Schleusener | Nadjeschnost i katschestvo produktov pitanija Mjaso i Moloko, ISSN 0944-1646 12(2003) 02 | |||
J | Sielaff, H. u. H. Schleusener | Kühltransporte und unterbrochene Kühlung Fleischerei Technik 19(2003) 07-08 | |||
J | Sielaff, H. u. H. Schleusener | Systematisierung der Räuchertechnologie Fleischerei Technik 19(2003) 05-06 | |||
J | Sielaff, H. u. H. Schleusener | Lebensmittelsicherheit und Qualität Fleischerei Technik 19(2003) 03-04 | |||
LP | Schleusener, H., G. Timcak u. Th. Plewka | Managing Geo-Based Informations for Internet Solutions TU Kosice. Intern. Conf. "GEOTUR", Herlany 2003. ISBN 80-8073-094-6 (2003) | |||
LP | Schleusener, H. u. Th. Plewka | Managing Geo-Based Regional Informations with World4all.info Proceedings of Perspectives in Business Informatics Research. Int. Conf., Berlin, Sept. 2003. ISBN 3-8322-1977-3. (2003) | |||
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