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Welcome to the genealogical Schleusener-website This website was set up in memory of Karl Ferdinand Paul Schleusener (1890-1952) and all Schleusener born before 1900.
Ludwig Berthold Schleusener (1834-1905) Karl Ferdinand Paul Schleusener (1890-1952)
Data base: Publications
Die Datenbank enthält gegenwärtig Informationen über 437 verschiedene Publikationen
(Autor: Schleusener)
Art der Publikation: B Buch, C Contribution, D Dissertation, J Zeitschrift, L Vortrag, P Proceeding, S Lehrbrief/-script.
Art Autoren Titel
Verlag bzw. Zeitschrift
Jahrg.(Jahr) Heft, Seite
PLGocek, P., Hartmann, M., Schleusener, H. and Gejza TimcákWebportal using Web 2.0 Technology for the Spis Region
Proceedings of "GeoTour 06", 5th International Conference on Perspectives of rural tourism in the New Europe
TU Kosive, BERG Faculty
Kosice (2006) , 48-54
LPGocek, P., Hartmann, M. and H. Schleusener Modern Technologies in client-server Architecture for Geo-Based Webportals - represented by examples for Companies in Food Technology and Food Industry
Proceedings of 7th International Conference on Food Science, April 2006
University of Szeged, ISBN 963 482 676 8
Szeged (2006)

JSielaff, H. und H. SchleusenerVeränderungen des Fleisches nach dem Schlachten
(Changes to meat following slaughtering)
Fleischerei Technik, ISSN 0176-9502
21(2005) 11-12, 12-16

JHaack, E., H. Sielaff and H. SchleusenerThe basics of slicing and cutting
(Grundlagen des Schneidens und Zerkleinerns)
Fleischerei Technik, ISSN 0176-9502
21(2005) 09-10, 42-44
JPipek, Petr, Heinz Schleusener, Frantisek Pudil und Jarmila JelenikováBewertung des Wasserbindevermögens mittels Videoimageanalyse
Fleischwirtschaft, ISSN 0015-363X
85(2005) 06, 101-103
Link
J Schleusener, H. u. H. SielaffFleischproduktion und Konsumenten
(Meat production and consumers)
Fleischerei Technik, ISSN 0176-9502
21(2005) 05-06, 26-29
JSielaff, H. und H. SchleusenerChemisch-physikalische Vorgänge bei Zerkleinerungs- und Mischprozessen
(Chemico-physical processes during chopping and mixing processes)
Fleischerei Technik, ISSN 0176-9502
21(2005) 03-04, 22-27
JSchleusener, H. u. H. SielaffChemical and physical processes during pickling
Fleischerei Technik, ISSN 0176-9502
21(2005) 07-08, 12-15
JSielaff, H. und H. SchleusenerEinwirken von Kühl- und Gefriertemperaturen auf Fleisch
(The effects of refrigeration and freezing temperatures on meat)
Fleischerei Technik
21(2005) 01-02, 34-39

LPHartmann, M., U. Lieberum, Th. Plewka, P. Sauer, J. Schweikart, J.-J. Yossa Noubikou a. H. SchleusenerDevelopement of Geo-Based Interactive Web Portals for Joint-Ventures - Problems and Challanges
Debreceni Egyetem (University of Debrecen, Hungary), ISBN 963 472 909 6
Debrecen (2005)

PSchleusener, H. P., G. M. Timcak u. Th. PlewkaNew Design in Presenting Region Spis.
Proceedings of GEOTOUR 2004
C-Press, Kosice, Slovakia.
ISBN 80-969337-3-6
Kosice (2005) , p. 137-140

JSielaff, H. and H. SchleusenerEquipment used by the meat industry - mixers
Fleischerei Technik
20(2004) 04, 16-23
JSielaff, H. i. H. SchleusenerNabivka, klipcacija i obolotschki
Mjaso i Moloko, ISSN 0944-1646
13(2004) 04, 14-16
JSielaff, H. i. H. SchleusenerVosdjejstvie choloda
Mjaso i Moloko, ISSN 0944-1646
13(2004) 03, 8-10
JSchleusener, H. u. H. SielaffThe effect of refrigerating on microorganisms and meat ingredients
Fleischerei Technik
20(2004) 03, 10-14
JSielaff, H. and H. SchleusenerEquipment for stuffing, portioning and sealing
Fleischerei Technik
20(2004) 09-10, 32-40
JHaack, E., H. Sielaff and H. SchleusenerEquipment for the meat industry - mincers and cutters
Fleischerei Technik
20(2004) 07-08, 24
JSchleusener, H. u. H. SielaffDie Bewerbung im Netz
GVonline 2/Juni 2004, S. 16-17,
webhotel 2/Juni_2004, S. 16-17,
SnackWeb 2/Juni 2004, S. 16-17.
F&TnetGuide 2/Mai 2004, S. 16-17.
(2004)
JSchleusener, H. u. H. SielaffDer Job per Mausklick
F&TnetGuide 1/März 2004, S. 16-18,
webhotel 1/März 2004, S. 16-18,
GVonline 1/März 2004, S. 16-18,
SnackWeb 1/März 2004, S. 16-18.
(2004)
LSchleusener, H., G. Timcak u. Th. PlewkaNew Design for Presenting Region Spis
TU Kosice. Intern. Conf. "GEOTOUR '04", Herlany Oct 21-22, (2004)

PSchleusener, H. Economic Analyses of the Reusable Properties of Animal Slaughter By-Products
6th. International Conference on Food Science.
University of Szeged, May 20-21, 2004.
ISBN 963 482 676
(2004)

JSielaff, H. u. H. SchleusenerHygieneanforderungen in der Fleischbranche
Fleischerei Technik
19(2003) 11-12, 11-12
JSchleusener, H. u. H. SielaffDie Fleischbranche im Netz
F&TnetGuide
(2003) 04, 11-14
JSchleusener, H. u. Sielaff, H. Gentechnik - Moderne Methoden in der Futter- und Lebensmittelproduktion
F&TnetGuide
(2003) 02, 11-14
JSielaff, H. i. H. SchleusenerNadjeschnost i katschestvo produktov pitanija
Mjaso i Moloko, ISSN 0944-1646
12(2003) 02
JSielaff, H. u. H. SchleusenerKühltransporte und unterbrochene Kühlung
Fleischerei Technik
19(2003) 07-08
JSielaff, H. u. H. SchleusenerSystematisierung der Räuchertechnologie
Fleischerei Technik
19(2003) 05-06
JSielaff, H. u. H. SchleusenerLebensmittelsicherheit und Qualität
Fleischerei Technik
19(2003) 03-04
LPSchleusener, H., G. Timcak u. Th. PlewkaManaging Geo-Based Informations for Internet Solutions
TU Kosice. Intern. Conf. "GEOTUR", Herlany 2003. ISBN 80-8073-094-6
(2003)
LPSchleusener, H. u. Th. PlewkaManaging Geo-Based Regional Informations with World4all.info
Proceedings of Perspectives in Business Informatics Research. Int. Conf., Berlin, Sept. 2003.
ISBN 3-8322-1977-3.
(2003)

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