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Welcome to the genealogical Schleusener-website This website was set up in memory of Karl Ferdinand Paul Schleusener (1890-1952) and all Schleusener born before 1900.
Ludwig Berthold Schleusener (1834-1905) Karl Ferdinand Paul Schleusener (1890-1952)
Data base: Publications
Die Datenbank enthält gegenwärtig Informationen über 437 verschiedene Publikationen
(Autor: Schleusener)
Art der Publikation: B Buch, C Contribution, D Dissertation, J Zeitschrift, L Vortrag, P Proceeding, S Lehrbrief/-script.
Art Autoren Titel
Verlag bzw. Zeitschrift
Jahrg.(Jahr) Heft, Seite
JSchleusener, H. u. H. SielaffChemical and physical processes during pickling
Fleischerei Technik, ISSN 0176-9502
21(2005) 07-08, 12-15
JSielaff, H. und H. SchleusenerEinwirken von Kühl- und Gefriertemperaturen auf Fleisch
(The effects of refrigeration and freezing temperatures on meat)
Fleischerei Technik
21(2005) 01-02, 34-39

LPHartmann, M., U. Lieberum, Th. Plewka, P. Sauer, J. Schweikart, J.-J. Yossa Noubikou a. H. SchleusenerDevelopement of Geo-Based Interactive Web Portals for Joint-Ventures - Problems and Challanges
Debreceni Egyetem (University of Debrecen, Hungary), ISBN 963 472 909 6
Debrecen (2005)

PSchleusener, H. P., G. M. Timcak u. Th. PlewkaNew Design in Presenting Region Spis.
Proceedings of GEOTOUR 2004
C-Press, Kosice, Slovakia.
ISBN 80-969337-3-6
Kosice (2005) , p. 137-140

JSielaff, H. and H. SchleusenerEquipment used by the meat industry - mixers
Fleischerei Technik
20(2004) 04, 16-23
JSielaff, H. i. H. SchleusenerNabivka, klipcacija i obolotschki
Mjaso i Moloko, ISSN 0944-1646
13(2004) 04, 14-16
JSielaff, H. i. H. SchleusenerVosdjejstvie choloda
Mjaso i Moloko, ISSN 0944-1646
13(2004) 03, 8-10
JSchleusener, H. u. H. SielaffThe effect of refrigerating on microorganisms and meat ingredients
Fleischerei Technik
20(2004) 03, 10-14
JSielaff, H. and H. SchleusenerEquipment for stuffing, portioning and sealing
Fleischerei Technik
20(2004) 09-10, 32-40
JHaack, E., H. Sielaff and H. SchleusenerEquipment for the meat industry - mincers and cutters
Fleischerei Technik
20(2004) 07-08, 24
JSchleusener, H. u. H. SielaffDie Bewerbung im Netz
GVonline 2/Juni 2004, S. 16-17,
webhotel 2/Juni_2004, S. 16-17,
SnackWeb 2/Juni 2004, S. 16-17.
F&TnetGuide 2/Mai 2004, S. 16-17.
(2004)
JSchleusener, H. u. H. SielaffDer Job per Mausklick
F&TnetGuide 1/März 2004, S. 16-18,
webhotel 1/März 2004, S. 16-18,
GVonline 1/März 2004, S. 16-18,
SnackWeb 1/März 2004, S. 16-18.
(2004)
LSchleusener, H., G. Timcak u. Th. PlewkaNew Design for Presenting Region Spis
TU Kosice. Intern. Conf. "GEOTOUR '04", Herlany Oct 21-22, (2004)

PSchleusener, H. Economic Analyses of the Reusable Properties of Animal Slaughter By-Products
6th. International Conference on Food Science.
University of Szeged, May 20-21, 2004.
ISBN 963 482 676
(2004)

JSielaff, H. u. H. SchleusenerHygieneanforderungen in der Fleischbranche
Fleischerei Technik
19(2003) 11-12, 11-12
JSchleusener, H. u. H. SielaffDie Fleischbranche im Netz
F&TnetGuide
(2003) 04, 11-14
JSchleusener, H. u. Sielaff, H. Gentechnik - Moderne Methoden in der Futter- und Lebensmittelproduktion
F&TnetGuide
(2003) 02, 11-14
JSielaff, H. i. H. SchleusenerNadjeschnost i katschestvo produktov pitanija
Mjaso i Moloko, ISSN 0944-1646
12(2003) 02
JSielaff, H. u. H. SchleusenerKühltransporte und unterbrochene Kühlung
Fleischerei Technik
19(2003) 07-08
JSielaff, H. u. H. SchleusenerSystematisierung der Räuchertechnologie
Fleischerei Technik
19(2003) 05-06
JSielaff, H. u. H. SchleusenerLebensmittelsicherheit und Qualität
Fleischerei Technik
19(2003) 03-04
LPSchleusener, H., G. Timcak u. Th. PlewkaManaging Geo-Based Informations for Internet Solutions
TU Kosice. Intern. Conf. "GEOTUR", Herlany 2003. ISBN 80-8073-094-6
(2003)
LPSchleusener, H. u. Th. PlewkaManaging Geo-Based Regional Informations with World4all.info
Proceedings of Perspectives in Business Informatics Research. Int. Conf., Berlin, Sept. 2003.
ISBN 3-8322-1977-3.
(2003)

JSielaff, H. a. H. SchleusenerDurchgängige Kontrollen in der Nahrungskette
Fleischerei Technik
18(2002) 11-12
JSielaff, H. u. H. SchleusenerOchlashdenie i samorashivanie
Mjaso i Moloko
11(2002) 03
JStrecker, E., Sielaff, H. u. H. SchleusenerSistema ekologitscheckovo menedschmenta (7) - Systemy menedschmenta besgranitschny.
Mjaso i Moloko
11(2002) 01
JSielaff, H. a. H. SchleusenerKühlen und Gefrieren von Fleisch
Fleischerei Technik
18(2002) 05-06
JSchleusener, H. a. H. SielaffCondimendos en la alimentacion dietica
Fleischerei Technik
18(2002) 01-02
LPSchleusener, H., Nagy, M. and Th. PlewkaBe thoroghly informed with World4all.info
5th. International Conference on Food Science. University of Szeged, Faculty of Food Engineering, 24./25.10.2002.
ISBN 963 482 577 X.
(2002)
LPSchleusener, H.:Wirtschaftlichkeitsanalysen zur Gewinnung regenerierbarer Industriestoffe aus tierischen Abprodukten
Internat. Konferenz "Management pro 21. stoleti", VSCHT Praha, 3.-4.9.2002.
ISBN 80-7080-491-2.
(2002)
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